OMdenken

Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen;
als je focust op verandering, zul je resultaat zien. 
Focus

Van K tot Z

Ik neem niet alles van a tot z uit handen, maar slechts een deel. Genoeg, zodat jij je kunt focussen op jouw business.

Achterstand?

Tijdelijke extra handjes nodig om de boekhouding weer op orde te krijgen. Zonder up to date boekhouding, geen actuele cijfers.

Ziekte of verlof?

Tijdens de vakantieperiode gaan de zaken vaak gewoon door, alleen met minder mensen. Of toch niet?

Seizoensdrukte?

Soms is het net even wat drukker dan anders en kun je die paar extra handjes goed gebruiken.

Neem contact met mij op voor meer informatie

Door de jaren heen heb ik bij heel veel verschillende bedrijven op diverse afdelingen gewerkt. Van projectadministratie tot productiebedrijf, van FSSC (Financieel Shared Service Center) tot ICT helpdesk. Met de nodige ervaring en diploma's op zak ben ik snel en allround inzetbaar. Dit kan vanaf eenmalig één uur tot een langere periode met meer uren per week. Een eerste kennismaking is altijd geheel vrijblijvend.

Contact

Werkzaamheden

Als ervaren allround administratief medewerker kan ik overal bijspringen.

Facturen boeken
(inkoop & verkoop)

Verkoopfacturen maken, inkoopfacturen inboeken en matchen met een inkooporder. Roept u maar!

Banken boeken
en betalingen doen

Weten wat de debiteuren stand is? Eerst de bank bijboeken en dan aanmanen. Of crediteuren betalen...

Procedures onder de loep nemen

'Dat hebben wij altijd al zo gedaan!'  Ja, en willen jullie dat ook zo blijven doen of liever een kritische blik gericht op automatiseren?

Salaris administratie

Met PDL op zak en jarenlang salarisspecialist op de helpdesk te zijn geweest, weet ik prima hoe een loonstrook en loonaangifte er uit hoort te zien.

OB- en Loonaangifte doen

Iedere maand of kwartaal zijn er weer aangiftes te maken. Meestal rollen die uit de software, maar enige controle is zeker niet onbelangrijk.

Mailingen versturen

Even wat extra aandacht vragen voor jouw product? Of aangepaste openingstijden? Breng de klant eenvoudig op de hoogte met een nieuwsbrief.

Werkervaring

Waar heb ik allemaal gewerkt?

Accountantskantoor
Accountantskantoor

Op de interne administratie,  inclusief debiteurenbeheer en bijspringen met het inboeken van klantenadministraties.

voorraad
Productiebedrijf

Met Exact en met Navision. Beide ERP systemen lenen zich prima voor een productiebedrijf. Bestellingen, productie orders, (samengestelde) artikelen op voorraad, verkooporders etc.

adviseurs
ADVIESBEDRIJF

Uren registreren, een vak apart. Zowel bij een adviesbureau als accountantskantoor zijn de menselijke uren het product en een specifieke opdracht is het project.

helpdesk

ERP helpdesk

Via support vele bedrijven kunnen ondersteunen bij het boeken van de financiële mutaties en maken van rapportages. Vooral als het even niet zo liep als verwacht. Ik ben in het bezit van het MBA-diploma.

verlonen
Salaris specialist

Als salarisspecialist vele bedrijven kunnen ondersteunen bij het verloningsproces. Vooral als het even niet zo liep als verwacht. Ik ben in het bezit van het PDL-diploma.


allround
Diversen

Nieuwsbrieven maken, een website aanpassen. Zoals gezegd ben ik een echte allrounder, dus ook daar draai ik mijn hand niet voor om.

Vragen

Hoeveel uren per week beschikbaar?

Afhankelijk van of ik de werkzaamheden op locatie of thuis kan doen en ook of ik eventueel werkzaamheden 's avonds of in het weekend kan uitvoeren ben ik meerdere uren per week beschikbaar.

Per wanneer ben je beschikbaar?

Afhankelijk van het benodigd aantal uren en de mogelijkheden binnen jouw bedrijf kunnen wij daar samen naar kijken. Wanneer thuiswerken een optie is, dan kan het vaak dezelfde week nog.

Wat is het uurtarief?

Mijn uurtarief is € 50 exclusief btw.

Reken je ook reiskosten?

Ik woon in Gorredijk en voor alle locaties binnen het dorp reken ik geen reiskosten. Daarbuiten is het € 0,25 ex btw per gereden kilometer.

Waarom jou inhuren?

Ik heb met heel veel verschillende software pakketten en typen administraties gewerkt. Accountantskantoor, adviesbureau, productiebedrijf, ERP helpdesk. Door mijn jarenlange ervaring ben ik snel inzetbaar voor een korte of langere termijn.

Is elke klus geschikt?

Zolang het gaat om de ondersteuning op administratief vlak kun je mij voor elke klus inhuren. Ook voor het versturen van mailings of het aanpassen van een website  draai ik mijn hand niet om. Dus graag tot snel!

Van K TOT Z

Neem vrijblijvend contact op en we kunnen zien waar ik je bij kan helpen.

Gevestigd te

Gorredijk (Friesland)

contact

Tel: 06 - 3099 4014

E-mail: mail@vanktotz.nl

Wil je meer informatie?

Dat kan. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk relevante informatie op deze site te zetten, maar een antwoord op jouw vraag zit daar niet tussen?

Neem gewoon even contact met mij op en dan probeer ik alsnog zo goed mogelijk een antwoord te geven.


Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn, stuur dan even een mailtje. Ik reageer altijd!


go to home